no podobno tyle ma trwac w koncu bylo mowione ze czły dzien to znaczy ze cały dzien ( w sumie to bede sie musiał uczyc w niedziele:))
o Swaroże, czemu tak długo?!?! buu:( (ej a wiecie ze wlasnie jem SPHAGETTI?! pierwszy raz od kwaterki ;p ale nie są przesolone xD )
Ostatnio edytowany przez Martynka (2007-02-10 21:15:11)
hehe no bedziesz musiała w koncu chyba jest taka zasadea ze tego kogo nie ma ten jest zkreslany z listy wiec byc trzeba:)) a spagetti to nice pomysł
nie wiem pewnie na początku tak a jak bedzie podczas srodka dnia to nie wiem moze jakies activities na dworze?? kto to wie:))
Łośki... W hufcu bedzie , na poczatku ... a potem (tajemnic, nie powiem, bo nie wiem czy moge powiedziec, jak wam Ninka powie to wam powie a ja jakbym powiedziala to by byla chyba zla, ale ja wiem co bedzie, hehe a wy nie
)
hehe a ja też wiem (ale chyba tez nie moge powiedzie ob też nie swiem czy m,oge:))) bo jakby nas zabiło Gosiuaku to nie byloby fajnie hehe a my wiemy!! an an an an
Dziady jedne, wiedzą a nie powiedzą. Gosia, walsnie zaczelas figurawac na mojej liscie ludzi do zdestylowania
hehe ej no Izul ale gosława jest kanclerzomenageram w naszej kancelarii PYTIZOKOALU woiec nie moze byc zdestylowana bo bedziew zonk:((