Dru¿yno, ach Dru¿yno! nie wiecie mo¿e jak to bêdzie z naszymi nowymi mundurami? podobno na jamboo mamy ju¿ je sobie zakupiæ. Podobnie chyba ze spodenkami szczepowymi (na ktore siê baaaaardzo cieszê^^). Ja na przyk³ad chcia³abym ju¿ zmieniæ mój mundurek kochany i ka¿dy kto widzia³, w jakim jest stanie po Hutkach Kankach domy¶li siê dlaczego xD
Ostatnio edytowany przez Martynka (2007-02-04 22:49:16)
A ja kocham mój mundurek i najchêtniej bym go nie zmienia³a na te nowe dziwactwa! Nie podobaj± mi siê te nowe mundury. Ale te¿ s³ysza³am ¿e na jamboo maj± one ju¿ byæ . A co do spodni szczepowych to ... chyba nie bêdê komentowaæ tego faktu
KORONA KIELCE !!
Tak tak na jambo bedziemy miec juz nowe mundurki..potwierdzam:)
Wiesz Izula chodzi o to zebysmy wygladali jednolicie i dobrze sie zaprezentowali, bo nie oszukujmy sie ale nasze mundurki wygladaja nieco .."kolorowo" .Nie mowie oczywiscie, ze sie ciesze z tego faktu, bo wcale nie mam ochoty zamieniac mojego ukochanego, dlugowiecznego munduru, ale predzej czy pozniej trzeba by bylo to zrobic...
hmmm... ja siê w sumie ju¿ przywi±za³am do mojej sadzy na spódnicy ;( bêdê za ni± têskni³a...
No Martynko lepiej chyba jak pozostawimy to dla siebie
A kolejne ¶mieszne zdarzenie? Siuras + kapelusz
Ale to jest nie fair, bo ja nie pamiêtam co robi³am na przes³uchaniu i ja za siebie nie odpowiadam, a raczej za swoje czyny tej nocy
No i jeszcze jedno, Martynko: "spagetti" W±skiego
KORONA KIELCE !!
ach Izula Izula xD chyba pomylila¶ tematy Ale tak jak juz pisa³am na temacie obozowym, po spagetti mam uraz do tej pory ;p
tak tak pomyli³am bo mi sie komputer zawiesi³ i próbowa³am przej¶æ gdzie indziej i cos tam poklika³am poklika³am i wysz³o na to ze musia³am zrestartowaæ go wiêc sorki
KORONA KIELCE !!
Mam pisemka dla sponsorow juz:) i to duuuuzo:) Takze sie nie zawiedziecie..Na najblizszej zbiorce dostaniecie nowa ture. Aha i napiszcie mi jak wasze poczynania do tej pory..Zadzwoncie do firm i ich przemaglujcie troszeczke zeby wam juz odpowiedzi dali koniecznie!! Tu mozecie napisac to sobie poczytamy:) buziaki Jamborowicze
hymm no có¿ ja musia³em sie rozstac z moim mundurkiem bo mi siêga³ do pêpka a zeby by³ w spodniach musia³em podci±gac spodnie pod pachy:) a nowe mundury chyba nie bêd± a¿ takie straszne przynajmniej nasze siê za bardzo podobno nie zmieni³y hehe a Dizewuszki beda smigaly w spudniczkach z suwaczkiem na boku:PPP
hehe ale bedziecie mia³y loty a i jeszcze te byty na obcasie do galowych wyst±pieñ :PPPP