No prosze jaki entuzjazm Tylko zebyscie taki sam zapal mialy jak programik bedziemy ukladac:)
hehe mysle ze bede miał w tym roku wiecej zwolenników jesli chodziło bedzie o konkurs rymów, który sie nie odbył) hehe jupi
Hmmm nom Ola cola:) No oi zrobimy zrobimy no i Pytulec sie tym zajmujesz oczywiscie:)
hehe no w zeszłym roku nie bylpo tego entuzjazmu jak o tym mowilem kazdy tylko wez pyta badz cicho choc raz badz cicho i musiałem truc i i tak nic z tegoi:((
a wiecie, ja sie bardzo ciesze, ze w tym roku bedzie oboz calym hufcem^^ oj fajnie:)
Nom mysle ze fajny pomysl:) Zawsze to urozmaicenie wiecej ludzi a jak wiecej ludzi wiecej pomyslow i fajnej zabawy:)I naprawde wydaje mi sie ze nastepny obozik zapowiada sie obiecujaca:)
Ja tak samo Martynko ..jeszcze jak dzisiaj taka pogoda wiosenna to tak sobie pomyslalam jak bardzo bym chciala na obozie byc teraz albo na Bastionie sobie powedrowac troszki ehhh...ale juz niedlugo:)
ECH:) jestem w nastroju bardzo harcownym^^ bym sobie tak jak Ninka z checia poharcowala na bastioniku albo na oboziku!
moj kask ma trzy rogi, trzy rogi ma moj kask.... <wspomina>
Ostatnio edytowany przez Martynka (2007-02-18 20:49:46)