no i pozytywnie jak juz sie pozywia i urosną to ich uzyjemy do natarcia na nowe lądy zeby podbijac nowe kolonie i rozprzestrzeniac 41 hehe:))
no to lepiej juz nie szukaj zacznij szukac żółwia one woplniej uciekają ,hehe znow schodszimy z tematu na koszt jedzienia i zwierząt ale z nas szparagi:PP
no wiesz, znalazl sobie laske i załozyli hodowle.. znaczy sie rodzine. ukryli sie gdzies na wyspach kanaryjskich i sie zakumplowali z kanarkami:) Założmy nową partie, a kogut niech sie goni
no i pozytywnie coraz wiecej ludu bedzie do nas dolączało za w koncu i kogut wroici na posade sprzątacza zawsze siue ktos jeszcze przyda:))
hehe ale debile mają fantazje i pzrestarzałe informacje hehe powiedz im juz ze nie maja co szukac bo koguta ni ma:)) hehe uciekł do ciepłych krajów na zime:))
no a sluchajacie, bo tak sobie mysle i szukam resztkach mojego mozgu jakichs fazowych wspomnien z kwaterki.... no iiiii mam zaćme;p zapodajcie coś szparagi
co do koguta, jestem w kontakcie z agentami z parii, ktorzy go sledzą poprzez gie pe esy, satelity i kompytery na wyspach i mowia, ze moze wroci:) poki co zarywa kurze lachony na swoją klatę na gorących piaskach Kanarów
Ostatnio edytowany przez Martynka (2007-02-10 23:27:47)
jak to juz ci sie nic nie przypomina?? ja pamietam te kielbaski na grilu w przedostatni dzien które były całe w weglu i Marko jedną wszamał) hehe ale była fazza:))
hehe no to Wąski dobrze wymyslil z tymi dupkami, a i jeszcze nie zapomne jak rzarcie przywiezli to im sie zachciało mleka heh wywalili Wąski i szymon całe mleko na 2 i potem obu tak pogoniło że lol:))
LOOOL:D a ja lubilam nacinac dupki mi sie jeszcze podobalo masowe szamanie lodów w nocy (tylko mi sie spac chcialo ze łoj), opwiesc Izula o tym jak to się chlopcy chwalili swymi szczoteczkami do zebow z opcja czyszczenia jezyka