Uwaga uwaga!!!!! dostalismy informacje o tegorocznej Chimerze:) Oczywiscie sie na nia wybieramy:) Kategoria to "Góry moje wierchy moje..." czekam na duuuuuuuuuuuzo propozycji............
³o hgo oh ja proponuje cos zarapowac w pernym kawa³ku bedzie juazda jak przyrymujemy cos o górach z wlasnego repertuaru:)
no ba im wiecej odob tym lepszy klimat trzeba wygrac ta chimere w koncu to kto ma tu rz±dziæ!! 41 ma tu rz±dzic musimy wymiesc ich doszczetnie jak zawsze zreszta:))
Oki oki to czekam na propozycje....A jaka piosenke mozemy wziac hmmm??
z tematu o rymach jak duzo osob bedzie go uzupe³niac to wybiore najleprze i skleje w kawa³ek i bedzie pro:))
OOOOOO fajny pomysl:) A kto sie zajmuje od nas w tym roku przygotowaniami do Chimery he???
O no prosze pani Goslawa!!!! to prosze zaczac juz intensywne rozmyslania w tym temacie:)
Hmmm, a o czym??
oj nasza druhna dru¿ynowa powoli skleroze ³apie za duzo mas³a Ninko chyba ostatnio ) albo to stres na studiach ludzi zapomina
Ojej....co sie dzieje??chyba czegos nie zalapalam....
Oj Ninka Ninka no bo Gos³awa juz chyba dawno wiedzi³a ze bedize to robi³a) a Ty chyba tez o tym kiedys wiedzia³as ale stres studiowy wymaza³ Ci kawa³ek pamiêci a pamiêtasz jeszcze moze jakie liczby kaza³a¶ mi dodac w olpuchu na wedrówce w nocy bo teraz ja mma problem z pamieci±)