A tutaj taki maly watek, zebyscie mogli napisac jak tam wam idzie realizowanie prob na naramienniki:) Ja chetnie poslucham:)
na na na na na a ja mam 15 lat jestem piekny i m³ody i nie moge robic jeszcze naramiennika, a wy staruszki<hehe> robcie sobie nawet dwa:PPP
Ciekawe jak bedziesz spiewa³ za rok, Juz nie bedziesz piêkny i m³ody
Moja próba jak najbardziej OK Juz mam jeden punkcik z g³owy <kino>, kasa na bezdomnych siê zbiera , a i kalendarz sumiennie prowadze, zeby nic mi z g³owy nie uciek³o Tylko dzia³ wedrowniczy mi nie daje spokoju
I w³a¶nie w zwi±zku z tym, mam prosbe wielka do was, zebyscie przesy³ali mi juz te pierdolki ktore zobowiazaliscie zrobic, bede wdzieczna
ja te¿ nie wiem jakie a moja próba? co z moj± próba? ja nie mam jeszcze otwartej czy mo¿naby w najblizszym czasie?
Hmm kolezanki trzeba pilnowac takich spraw... Przyniescie na ten piatek swoje proby ladnie rozpisane to sobie obgadamy i rozkazik napiszemy:) Ale musicie pamietac..
ajk tyo Izulek pzreciez proby byly pisane na zbiorce jakiejs tam w hufcu i wtedy kazda z was sobie rozpisa³a.
a no to jest jeszcze opcja ze nie bylo Ciê na tej zbiorce, to wez jkawa³ek kartki i machniesz t± probe na zbiorce albo pzred w 5minutek mysle ze nie bedizesz mia³a problemu bo to sie szybko robi:)) dziewczyny Ci pomog±)
hehe sie wie bo tamn sa chyba ze 3 albo 4 punkty i to tyle tylko trzebna je potem zrobiec:)) bodajrze wyczyn, cos dla grupy cos dla siebie i s³uzba jak dobrze pamietam:))
no to kmin jak cos to pewnie dok³adnie to jest podane na jakiejs stronie o wedrownikach to ssobie polukaj w necie tam to bedzie profesjonalnie opisane bo ja to pewnie cos pomiesza³em:))