Hmmm no to Jamborowy w±tek moze ja zaczne:) Na pocz±tku tego tygodnia bede miala dla was kochani moi jamborowicze nowe podania do firm;P wiem wiem jak sie cieszycie:D nie musicie dziekowac..Takze jak tylko je dostaniecie do reki to ruszjcie do boju (tylko mam nadzieje ze z lepszym efektem niz ostatnio:P ) ...
No nie komentuj Izula nie komentuj:)
hym, no to sobie pochodzimy. od chodzenia jeszcze nikt siê nie zabi³, no oprocz Premiera naszego:PP Rêkê w podró¿y do ko¶cio³a:PPP
nom ciesze sie ze tryskacie optymizmem:) Bo spora kupka tego jest:)No ale wierze w was ...ponaciskajcie troszki
hehe najwazniejsza jest wiara w ludiz(a moze i nie ludzi nie bede sie rozpedza³) jak Ninka w nas wierzy to mozemy wszystko jak uwierzy we mnie ze polece telekinetycznie na ksiezyc to znaczy ze dam rade
jakby¶ we mnie uwioerzy³a to bym polecia³ ale jak nie to nie a chcia³em wam p[rzywie¼æ kamienie ksiê¿ycowe ale teraz to juz za pozno za to pochodze po firmach i moze kasa wpadnie )) hehe poraWIA TO SAMO:))
Wiesz co, az mi sie zrobilo...dziwnie!!Oczywiscie, ze polecisz Wierze, ze polecisz i napewno tak bedzie
to co?? Mam nadzieje, ze jeszcze nie zrezygnowales i nam te kamienie przywieziesz co??
no nie wiem teraz to sie zastanowie ale jak jeszcze kilka osob uwierzy to pewnie ze polece prztywioze troche tych kamieni to bedziemy mieli kazdy po jednym )
Oczywiscie Piotrus ze wierze:) Czekam na kamienie...A kto jescze nie dostal ankietek z tych firm, ktorych szukal hmmm???
ja z tych co poda³em to jeszcze nie widzia³em podañ tam bylo ich troche bo razem z ola podawa³em jakies to byly dziwne firmy
a bylem rano na ksiezycu ale zapomnie³em p[lecaka i nie mia³em w co zapakowac tych kamieni przywioz³em jeden ale juz zd±zy³em go zgubic gdzies po drodze do domu bo jak przyjecha³em to go juz nie by³o( ale pojade jeszcze raz:))