A tutaj mozecie wrzucac pomysly na konwencje programowa naszego nastepnego obozu:) Moze wam przyjdzie cos do tych glowek:)
a moze by tak Power-rangers albo co¶ w stylu Kapitana Planety?? to byloby pro:)) albo z drugiej strony zeby byla ostra faza to Fear Factor?? to bylop by ostre:)) co Wy na to?
hehe a ja bawi³am siê,ze ratuje wioski i ¿ó³wia i walcze z wê¿ami:P i wzywam jakie¶ jednoro¿ce oczywi¶cie razem z Ma¶lan±
a ja sie bawilem w powerów i jedni byli rangersami a drudzy to kitowcy i sie bilismy kijami:)) hehe patologia KSM-u
tak jak to spiewa Borixon: "Zajka Wojt jest w Kielcach znany KSM to pany choæ Kielce to nie Stany" respect dla ziomków z KSM-u to moje stare getto
no baa Izul pzreciez my kilka dobrych lat razem bieglai¶my za pi³k± na waszym placu z Bio³ym i w pokemony grali¶my a nawet sie rzucali¶my mirabelkami:))
na tym obozie neextym mozemy zrobic jakies rzycanie siê np balonami z wod± albo cos bylaby fazza bardzo:)) ja jestem stanowczo za!!!! a co wy na to?
hehe mi³o mi s³yszeæ oj Izul my to jakas koalicje chyba zak³adamy cos like this o nazwie np. PYTIZOKOAL hehe i bedziemy juz prawie jak partia polityczna