no jakby kto±¶ chcia³ wziac udzie³ w naszej dzia³alnosci to serdec znie zapraszamu kazdego z poronionym umys³em i idiotycznymi pomys³ami mile widziany:))
no dobra to mozesz prowadzic kancelariê bo tam trzeba my¶lec a my to juz jeste¶my w do³ku umys³owym og³aszam nowe stanowisko "Kancelaryjka" Gosiak
no to dodaje nowe stanowisko Kancelarmenageryjka Gos³awa my¶le ze to zaspokoi potrzeby nawet Gosiaka:)) jak cos to jeszcze jest wolny etat sprz±taczki ale to chyba nie lubisz:))
EJJJJ!!! A partia poszukiwaczy zaginienego koguta?!?!?!?! nie zapominajcie o niej!
JA proponujê konwencjê obozu: "W£ATCY MÓCH"
A tak powaznie to ja chce Dziki Zachód!!!!!!!!!!!
go³ go³ pa³er rend¿ers - oni s± czerstwi. Jak by³am ma³a to siê ich ba³am a brat mnie straszy³ ze jak w nocy wyjdê z ³ó¿ka to mnie z³apie czerwony wojownik ;(
o prosze widze ze czerwony wojownik chodzi za Toba od dziecka moze z³apo go masz niedaleko w 21 takiego dorodnego to by bylo mocne bys mog³a brata nim straszyc bo jakby go zobaczyl to by ucieka³))
O ja Cie nie moge racja! przeciez mamy czerwonego wojownika:D
zaraz..
O ³eeeeeeeeeeeeee...!!!! To ON mi siedzia³ przez ca³e dziecinstwo pod ³ó¿kiem?!?!?!?!
Ju¿ mi oko lata... ;/
<idê poszukac czerwonego woja pod moim ³ó¿kiem>
..ale ja siê go naprawde ba³am;(
heh, i tak bardziej mnie przeraza³a opowiesc brata o ¿ó³wiu ninja, który czyha na mnie nocami za szaf±
i jak tu ma mi nie pa¶æ co¶ na mozg?
nowa idea na konwencjê obozu: Muminki! (ja bêdê hatifnatem^^)