a ja z Izul± obgadalam kazda kwestie jak mi dawala przed chwila korki z fizy. noo... obgadalysmy kazda kwastie procz fizyki...
noo, ogladalam Twoje nowe korki do nogi, tak tak i to prawda, meczylam sie na tym slupem ze srodkiem ciezkosci, ok ok;p
No a ja juz myslalam ze naprawde sie uczycie ...przynajmniej takie pozory stworzylyscie jak dzwonilam wtedy...ehhhh
nie nie nie, ja nawet wiem jak obliczyc ile czau bedzie leciec metalowa kulka wyrzucona pod k±tem 30 stopni z predkoscia poczatkowa 20m/s!!! wiem tez jak obliczyc k±t pomiedzy kierunkiem spadania kulki i podlozem w danym czasie!!
A to wszytsko zasluga ciesteczek Izuli:)
Ejjj ale Ninka to nie by³y tylko pozory, raz na jakie¶ 20 minut sie przewinal fizyczny akcent
A mozemy sie umowic Pytu¶ na korki <ehm ehm> (to sobie troche pogramy no i bedziemy liczyæ k±t pod jakim leci pi³ka, jaki ma zasiêg, maksymaln± wysoko¶æ... )
KORONA KIELCE !!
drpyta napisał:
o ni3e tylko nie muminki bo ja bede Buk± i pozabijam wszystkich muminki nie s± qool
dawno siê nie udziela³am w tym temacie... i tak nagle siê natknê³am na coo¶!!!!!!!!!! co mnie ¶ciê³o z nóg!!!!!!!!!!!! o Pyto jak mozesz!!!! moja najukochañsza bajka!!!! zawsze we wtorek siadam o godzinie 19 przed telewizorem i ogl±dam Muminki!!!!!!!! jak mo¿na nie lubiæ muminków o dzisiaj jest wtorek!!! MUUUUUMINKI!
Hehe ja lubie muminki..ale Buki sie boje takze prosze mie nie straszyc..A w³óczykij to niczego sobie;p
mmmmm... w³óczykij:) ciacho, nie ma co:) a buki tez sie boje;(
a hatifnaty bardzo lubie:)