a ja z Izulą obgadalam kazda kwestie jak mi dawala przed chwila korki z fizy. noo... obgadalysmy kazda kwastie procz fizyki...
noo, ogladalam Twoje nowe korki do nogi, tak tak i to prawda, meczylam sie na tym slupem ze srodkiem ciezkosci, ok ok;p
No a ja juz myslalam ze naprawde sie uczycie ...przynajmniej takie pozory stworzylyscie jak dzwonilam wtedy...ehhhh
nie nie nie, ja nawet wiem jak obliczyc ile czau bedzie leciec metalowa kulka wyrzucona pod kątem 30 stopni z predkoscia poczatkowa 20m/s!!! wiem tez jak obliczyc kąt pomiedzy kierunkiem spadania kulki i podlozem w danym czasie!!
A to wszytsko zasluga ciesteczek Izuli:)
Ejjj ale Ninka to nie były tylko pozory, raz na jakieś 20 minut sie przewinal fizyczny akcent
A mozemy sie umowic Pytuś na korki <ehm ehm> (to sobie troche pogramy no i bedziemy liczyć kąt pod jakim leci piłka, jaki ma zasięg, maksymalną wysokość... )
KORONA KIELCE !!
drpyta napisał:
o ni3e tylko nie muminki bo ja bede Buką i pozabijam wszystkich muminki nie są qool
dawno się nie udzielałam w tym temacie... i tak nagle się natknęłam na cooś!!!!!!!!!! co mnie ścięło z nóg!!!!!!!!!!!! o Pyto jak mozesz!!!! moja najukochańsza bajka!!!! zawsze we wtorek siadam o godzinie 19 przed telewizorem i oglądam Muminki!!!!!!!! jak można nie lubić muminków o dzisiaj jest wtorek!!! MUUUUUMINKI!
Hehe ja lubie muminki..ale Buki sie boje takze prosze mie nie straszyc..A włóczykij to niczego sobie;p