Zastepowi moi drodzy napiszcie dokladnie w jakie dni i w jakich godzinach macie zbioreczki zastepow ;>
hehe moje to chyba kojazysz s± w piatki o 15.30 jakby co to mowilem ja Pyta-prowadz±cy zastêp M³odych Wilków.
³ubu dubu ³ubu dubu nich ¿yje nam Pyta z Vampire klubu <hehe> niech ¿yje nam!!!
ja mam w pi±tki o 16:30 jak nie ma zbiórki dru¿yny ale jutro prawdopodobnie zbiórkê Dzikusów poprowadzi Izulka albo Justyna... albo bêdzie odwo³ana.. .bo musze i¶c z kotem do weterynarza chyba trzepna³ go samochód... ;(
o, zapomnia³m dodaæ. Mamy dok³adnie tak jak zbiórki dru¿yny. W du¿ej szkole w sali nr 17.
nie nie nie! smierc to bêdzie dopiero jak przyjdziesz do mnie na zbiorke: o 14 w sobote. idziemy w teren robic sobie zdjecia do kroniki, buhahahaaaa! Ale procz aparatu wezmê tez destylator i sloik masla rosllinnego, wiêc zapraszamy zapraszamy, a co;)
nie no ja nie dam rady sobnota ¿e tak powiem nie do dyspozycji puk puk zajête!! brak czasu b±dz jego nadmiar lecz spêdzony w zupe³nie inny sposób.
Oki dzieks za informacje;) Wiecie, teraz muzicie byc czujni...bo wasza kochana druzynowa ma duuuuuzo wolnego czasu :>