eee.... ekhm ekhm. no tak. jaki zaklad o sniadku i slowaku, Izulku? <niewini±tko>
no tak tak, co¶ kojarze.. kebab i te sprawy;p ale JA nadal s±dze, ze wiecej podan bylo do sniadka albo do slowaka... juz nawet nie pamietam, co obstawialam ;p
no wlasnie! To bylo wydarzenie kwaterki! ten zaklad byl glownym tematem dysput w sejmie i nawet prezydent zapodal tak± ustawe, cytuje: "Dziennik Ustaw nr 007 paragraf 4 : Ustanawiam na mocy danej mi przz konstytucje RP, ¿e w przypadku przegrania zakladu przez Ize D., kupuje ona Kebab Martynie M. Natomiast jesli zaklad przegra Martyna M., Iza D. kupuje jej kebab."
hehe Oj Izulek chyba nie zczai³a o co kaman hehe to by³o mocne Martynko Izulek perzeczytaj dok³adnie:))
yhym na bank hehe Izulek nie zrozumia³a nanananana heheehhehehe ale fazza czytanie sie k³ania a nie fizykla hehe karki z czytania moge ja udziela:)) z czytania ze zrozumieniem:)) dla Izulka za darmo:))
oj wy kebabo¿ercy!!! Izulko.. o ile pamiêtam kto¶ mia³ siê tu zdrowo od¿ywiac co Izula???
tak....tak sie zawsze mowi"raz moge zjes, przeciez mi nie zaskodzi" a potem jak sie wpadnie juz w trans to sie tego badziewia nie da przestac jesc ... Ja rozumiem jakby¶cie jadali kebaby bez miesa z samymi suroweczkami .. mmmm:)
Polecam