Martynko mam tu co¶ dla Ciebie
zrób sobie ten test i niech reszta te¿ sobie zrobi jak chce:P
http://szkola.interia.pl/id/korytarz/ps … id_ank=640
Ja sobie tescik zrobilam:D..ale moge byc spokojna..u mnie w przeciwienstwie do niektorych problem uzaleznienia nie wystepuje Ale mnie nachwalili w tym tescie hohoho:)
oo, uznali, ze jedynie moja samokontrola powstrzymuje przed nadwag± (ja s±dze ze to jest po prostu moj metabolizm:D) i przed uzaleznieniem. CZYLI uwaga uwaga, nie jestem uzalezniona od slodkosci:D
ale jaja xD a jak robilam ten test to jadlam czekolade wedla o smaku toffi, mmmmmmniam:)
dzieki za tescik Marcheweczko:D
ejejej, jak to ?! forumowy s³odyczozerca nie jest uzale¿niony od s³odyczy?!
W takim wypadku sk³adam wniosek do administratora Marchweki
Uwaga uwaga!!
Zwracam siê z zapytaniem, dlaczego u¿ytkownik Martynka, która zosta³a uznana za forumowego s³odyczozerce, twierdzi i¿ nie jest uzale¿niona od s³odyczy. Czy to nie zaprzecza jedno drugiemu?
W takim wypadku z przykro¶ci± zwracam siê z pro¶b± o zmianê yyy (nie wiem jak to sie naywa ale tam gdzie jest napisane "forumowy s³odyczo¿erca" ) na co¶ innego albo o ponowne zrobienie testu wraz ze ¶wiadkami
Z powa¿aniem u¿ytkownik Izul
KORONA KIELCE !!
hmmm, Izulku, z Ciebie taki psycholog jak z koziej rzyci tr±ba myslisz ze ten, kto jest uzalezniony od czegos, przyzna sie do swego nalogu, hmmmm?
OK:D nie moge sie doczekac:D
Izulku, bylam na tym baseniku i szkoda ze Ci mamusia nie pozwolila:( bo bylo super;)
Izul, by³am tez wczoraj, przeplynelam 800m i dzisiaj nie moge sie ruszac xD ide w czwartek i w pi±tek, wiec mozesz sie ze mna wybrac! w ogole zapraszam wsztytskich chetnych, hehe
nooo, a gdzie ten test na slodycze?? ja bym sobie go chetnie zrobila once again. no i Marcheweczka chyba tez:D
ale mój test zrobicie dopiero na zbiórce nie ma ³atwo
a co do basenu, to nie moge w czwartek bo mam trening, a w pi±tek te¿ nie moge bo ... te¿ mam trening. W sobote równie¿ nie moge bo równie¿ mam trening. Jedyny mój wolny od treningów dzieñ to poniedzia³ek... nawet niedziela odpada ehhh
KORONA KIELCE !!
Użytkownik
yesyes