eee.... ekhm ekhm. no tak. jaki zaklad o sniadku i slowaku, Izulku? <niewiniątko>
no tak tak, coś kojarze.. kebab i te sprawy;p ale JA nadal sądze, ze wiecej podan bylo do sniadka albo do slowaka... juz nawet nie pamietam, co obstawialam ;p
no wlasnie! To bylo wydarzenie kwaterki! ten zaklad byl glownym tematem dysput w sejmie i nawet prezydent zapodal taką ustawe, cytuje: "Dziennik Ustaw nr 007 paragraf 4 : Ustanawiam na mocy danej mi przz konstytucje RP, że w przypadku przegrania zakladu przez Ize D., kupuje ona Kebab Martynie M. Natomiast jesli zaklad przegra Martyna M., Iza D. kupuje jej kebab."
yhym na bank hehe Izulek nie zrozumiała nanananana heheehhehehe ale fazza czytanie sie kłania a nie fizykla hehe karki z czytania moge ja udziela:)) z czytania ze zrozumieniem:)) dla Izulka za darmo:))
tak....tak sie zawsze mowi"raz moge zjes, przeciez mi nie zaskodzi" a potem jak sie wpadnie juz w trans to sie tego badziewia nie da przestac jesc ... Ja rozumiem jakbyście jadali kebaby bez miesa z samymi suroweczkami .. mmmm:)
Polecam