Długo się zastanawiałam, gdzie zamieścic ten wątek.. w bastionie? hmm.. ale chyba tu jest odpowiednie miejsce:)
Mianowicie Kochani: chodzi mi o Rajd Świętokrzyski!
W roku pańskim 2005 kilka osob z naszej druzyny poszło sobie siodmą trasą takowego rajdu:)
niezapomniane przygody.. zupa z serka topionego, ktora pachniała jak kupa.. przedstawienie "jak myszy zjadaja popiela".. pies-śmierdziel.. spanie na sianie;>... i wiele innych wspomnien zostaje na zawsze w głowie:D
ta krotka mowa z mej strony miala byc wstepem do propozycji pt:
CHODZMY NA ŚWIĘTOKRZYSKI w tym roku
a moze na Iskierke tez?
Ostatnio edytowany przez Martynka (2007-02-21 18:08:36)
TAK TAK!!!!!!! RAJD ŚWIETOKRZYSKI RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!
hehhe pies śmirdziel myślałam,ze zabiję Dareczka a po za tym to potem już wszyscy go ganialiście o wy nikczemnicy!!!
" jemy go!!!!!!!! beeek!!!!!!!! "
heh jaszcze kochany Koperek i jego ukochana... o nich też nie zapomne <żyga>
idźmy w tym roku!!... kurcze ale ja nie wiem czy ja w tym czasie nie będę miała bierzmowania jeśli tak to sobie w łeb strzelę Ja strasznie chciałam iść w minionym roku ale jak zwykle nie uzbierał się patrol
Kingula, w tym roku uzbieramy:D JA na pewno pojde;p
a koperek i sopryszek.. pozostaje miec nadzieje, ze tym razem sie do nas nie przylacza;)
a wiesz.. piesek śmierdział jak zlewki albo jakiś.. no ale komiczne bylo jak Darek i Kuba probowali go przegonic;p zataczalam sie przez nich ze smiechu podobnie jak na wedrowce na skalki przez maslanke:)
(zebrało mi sie na wspomnienia;) )
Dziewczynki jestem za jak najbardziej tez mam ochote na Swietocha skoczyc.. Dawno nie bylam...Takze jak najbardziej (mam nadzieje tylko, ze to nie jakos w sesji mi wypadnie bardzo) No nic..ale jak cos to się polecam:) Tylko skladzik uzbierajmy..No!! Zglaszac sie!!
A pamietasz Ewa naszego Świetocha i kotlety serowe?? Pcha byly:) Albo jak sie w srodku puszczy zgubilysmy??
Ostatnio edytowany przez Nins ;> (2007-02-20 22:55:09)
No w sumie...na Bastionie przed matura dzien bylam:D
z tego co pamietam to najmniej dwie (soprychy na przyklad we dwojke łazili zanim sie do nas doczepili), ale jedna musi być opiekunem, tzn musi miec 18 lat;)
wezcie sobie w linkach na str naszego hufca obczajcie jakie są trasy - tam jest chyba link do I i III trasy.
Najfajniejsza jest VII trasa (bo najłatwiejsza) idziemy siódemką?
nom siodemka jest najlatwiejsza bo sie spi w stodolach albo w szkolach..Ja bylam na dwojce no to tam ciezej no i w namiocikach sie spi i jak dobrze pamietam to sie je nosi tez..Ale mysle, ze moglibysmy na 7 sie udac ..
ale spanie w stodole to jest najwieksza frajda jak dla mnie
namiociki tez nie są zle
nie. nie namiociki są złe!!! idźmy na 7 !!! bo stodoły sa prze!!! ale nie tylko na 7 się śpi w stodołach bo na 4 tez i chyba paru innych też Kurcze jak mi Moskwa albo bierzmowanie wyskoczy w termin Swiętocha to się zastrzelę ;(
Hmm spoko mozemy isc na siodemke, super sprawa spanie na sianku, chociaz powiem Wam, ze jak bylam na Świetochu to siodma trasa z braku stodol spala w szkolach..tak to beznadziejnie w budynku..ale to sie musimy dowiedziec dokladnie regulaminu i w ogole..czatujcie na jakies wiadomosci o rajdzie to sobie pojdziemy..Tylko qrcze mam nadzieje ze nie bede miec sesji wtedy..tzn akurat w dzien rajdu, bo tak to bym nie dala rady...A znacie termin juz??
nooo podobno jakoś przed bastionem pare dni (jesli bastion jest w dlugi majowy weekend^^) nie moge sie doczekac