Ja tez wole sie w kupie uczyc:) Ciesze sie:) Pomagajcie sobie pomagajcie
drpyta napisał:
o boshe juz widze te korki jak mozna sie uczyc w dwoie osoby ktore ciagle gadają ciaglew jedzą i ciagle sie smieją?? masakra:PP
ej Iza, skąd Pyta wiedział ze tak bedzie?
noooo, nie do konca, probowalam rozwiazac zadanie z tym slupem przeciez;p
sluchajcie wedrownicy! a moze by tak isc do teatru? wlasnie wrocilam z Nowego Ładu Świata i jestem zachwycona:) co Wy na to zeby jeden wieczorek na kulturyzowanie wlasnej osoby poswiecic, hmm?
mowie serio serio;p
Jak najbardziej:) Duzo pomyslow mamy ale malo czasu:) Ale to standardowo:) Pomyslimy i gdzies taki wypadzik kulturalny upchniemy:) Olunia, przeanalizuj nasz napiety plan zajec:)
Ninko prroooszę, otwórz mi próbę na naramiennik na jnajbliższej zbiórce. Jeśli tylko mozesz :]
Ok ok Kingula masz to jak w banku na nastepnej zbioreczce 22iego:)
Ostatnio edytowany przez Nins ;> (2007-06-15 10:04:55)
ej ej..... a ja chcialam sie zapytac czy w zwiazku z tym ze mialam prowadzic zajecia z ang w druzynie to moze sie to licczyc jako to ze zrobie te karteczki na oboz z angielski zwortami? soryy za sklasie i te pe ale lulu mi sie chce ))branoc wedrownicy
Hmmm Martynko no nie bardzo..bo to Twoje wymaganie jest w ramach sluzby, czyli musi byc regularne przez dluzszy okres czasu, a nie jednorazowa czynnosc..ale to pogadamy na odprawie dokladnie o tym jak bedziesz tylko chciala:)