ej nie nienie! mi chodzi o to, ze sie na kwaterce zbijali chlopcy nasi kochani, ze ktos tam mial zamiastac szyszki w lesie:p chyba to mial byc orzech;p a co do tego alarmu plecakowego, to wszytsko i tak zamiatala kasia pasek
ale co jak co, na kwaterce odespalam sobie caly rok szkolny;p ale moglabym odespac wiecej, tylko Iza mnie zaganiala do roboty ==
hehe a ja za duzo nie odespałem a potenm na obozie to jeszcze gorzejk było tyle nien spałem ze masakra codziemnnie doi 3-4 i rano pierwszy musiałem wsta:(( łeee , ale byly tego uroki, jako pierwszys szegłem sie wysika:)))
a warta sie nie liczy bo warta z reguły to w nocy spała dłuzej niz ja bez wartyL:)) heh ale podobało mi sie takie rzycie:)) mo i pierwszy raz w magazynie nikt sie nie obijał) hehe zasługo magazyniera no i moja bo ja tam spałem tylko:))
wiesz Pyta, ja na wartach chodzilam sisiu wiele razy, bo stalam zwykle z sandra, ona zapodawala takie dzolki, ze sie balam ze pobudze Was smiechem Więęęęęęęc, obalamy z Iza Twa teorie Siku-pierwszego-chodziciela
hehe to był wqypasiony magazyn najbardziej mi sie podobał stojak na pochodnie bo sam do robiłem:)) hehe był prze pro kollo plus:))