no była była wiem wiem myslalem ze nie zaowarzysz pamietyam jak mmi trzymałaś belke jak wbijałem gwozdzie bubuchem:)) hehe stojaczek był pierwsz klasa jak prosto z fabryki )
hehe bedzie partioa polityczna farbryka sklep bank moze jeszcze bedziemy prawie tak wszechstronni jak Wojtas ale do niegpo rto nikt nie dogoni:))
nie nien nie zaczynajmy znow tego tematu bedziemy cią metal i krzesac iskry a bedizemy tak wydajni jak tegoroczna kwaterka:))
o siema, to ja moge Wam czynic uslugi w zakresie destylowania, smalcu i masla roslinnego^^ tylko chce 40 % zysku:D
no dobra alke jeszcze nie nwiemy co bedziemy produkowac i spzredawac wiec narazie to tzreba napisac biznesplan:))
hmmm, skladam CV i list motywacyjny, w ktorym ubiegam sie o stanowiskuo w Waszej firmie, najlepiej kierownicze, oferuje wszechstronne uslugi dot. chemicznych procesow typu destylacja fermentacja tworzenie masla i kwasu maslowego oraz wytop smalcu. Proponuje rowniez zmiane nazwy firmy na korzysc ubiegajacego sie o stanowisko (czyli mnie;p) uwzgledniajace moj nick w swej budowie slowotworczej. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej porsby.
:
no pomyslimy pomyslimy, musiałabys wycofac swe probyt destylacju zarządu i zastanowic sie nad swoim błegdem aby w trakcie dziłalknosci nie wyniknęły problemy
musimy sie skontaktowac z pyta ale uwarzam ze rozpatrzymy prosbe pozytywnie, nazwa firmy - byćmoze byćmoze lecz niektórym myslic sie to moze z PYTIZOKOALem wiec bedzie trzeba całkiem zmienic nazwe lub wogole
prosze podac numer kontaktowy odezwiemy się w ciągu najblizszych kilku dni
KORONA KIELCE !!
aplikantce chodzilo wlansie o uczestnictwo w tej koalicji;p bo wiecie, moja partia polityczna padala - nie udalo sie poszukiwanie koguta, bo on uciekl z jakaś kura do cieplych krajów i sie wycofal z dzialanosci.
co do destylacji, zdestyluje kogoś innego już wiem nawet kogo i niezle na tym skorzystam... BUHAHAHAHAHA <smiech wariatki>
no to teraz to mozemy pomyslec a ja zczailem ze do partii damy Ci odpowiedz w rtym tygodniu do wtorku
zarząd musio sie zebrac i oficjalnie zmienic nazwe:))